Diensten
Diensten

Productie is één, de toepasbaarheid is ons streven

Als een toegewijd leverancier van hijs-, hef- en sleepmaterialen realiseren wij ons terdege dat het niet alleen gaat om productie. Service voorafgaande, tijdens en na afloop van uw projecten vervult bij ons een sleutelrol. Een goed advies, vereiste documenten, kennis van normen, efficiënte in-house en on-site service faciliteiten en gekwalificeerd personeel kan het verschil maken tijdens elke fase binnen uw werkterrein. Wij blijven dan ook in onszelf investeren om daarmee aan uw wensen te kunnen voldoen!

Testen en certificeren

Vandaag de dag dienen alle nieuw te leveren materialen te worden voorzien van een certificaat. Wij garanderen u een passende certificatie en documentatie van uw materialen gebaseerd op de meest recente Europese Normeringen.

Maar ook zijn wij u graag van dienst bij het her-certificeren van uw materialen.

Onze kennis gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring, in-house test faciliteiten
(30 & 200 Ton) en de vereiste documenten geeft u de zekerheid van een passende afhandeling van uw opdrachten.

Haspel machine

Vlierodam kan u assisteren bij het plaatsen of vervangen van uw anker-, sleep-, hijs- en andere lierdraden.

Deze service is gebaseerd op onderstaande mobiele spoelinrichtingen:

  • Capaciteit 3 T
  • Capaciteit 12 T
  • Capaciteit 65 T
  • Capaciteit 200 T

De machines dienen door ons deskundige personeel te worden bediend. Tevens zijn betreffende inrichtingen mobiel en daarom overal inzetbaar.

On-site Inspectie

Wij bieden u een adequate service op locatie. Ons technisch personeel is in staat u op elke gewenste locatie wereldwijd te ondersteunen met inspectie en tuigers activiteiten. Met veel genoegen bespreken wij uw behoefte en de mogelijkheden voor betreffende werkzaamheden op locatie.

Daarnaast hebben wij een wereldwijd netwerk met als doel u op snelle en adequate wijze van dienst te kunnen zijn.

Advies & Project ondersteuning

Door opgedane ervaring over de meer dan 60 jaar en onze kennis van huidige normen kunnen wij u gedurende elke fase van uw project op het gebied van hijsen en slepen ondersteunen. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van de toepasbaarheid van betreffende materialen maar tevens van de haalbaarheid binnen het door u aangegeven tijdschema. Neemt u contact met ons op voor een eerste afspraak.

Cursus

Wij realiseren ons dat er omstandigheden zijn waarin onze assistentie wellicht niet gewenst of mogelijk is. Daarom bieden wij u een aantal cursussen met als doel uw klant te garanderen van een goede afhandeling van werkzaamheden.

  • Aangieten van sockets*
  • Splitsen van staalkabels*
  • Veilig gebruik en inspectie van materialen
  • Overzicht, nuttige informatie en toepasbaarheid van materialen
    * indien gewenst bijgewoond door een Third Party surveyor.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.